Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ''Üşüyen çocuklarımıza, sıcak bir dokunuş''

''Üşüyen çocuklarımıza, sıcak bir dokunuş''

Gazetemizin kitap kampanyasını başarıyla noktaladıktan sonra,  ''Üşüyen çocuklarımıza, sıcak bir dokunuş''  kampanyasını devreye sokmuş bulunmaktayız.  “üşüyen çocuklarımıza sıcak bir dokunuş” Doğu güneşi gazetesi  tarafında hayata geçirilmeye çalışılan bir proje. Bize göre mutluluk projesi. Bu projeyi yöneten  Gazetemizin sahib Memet Avşar, projeden büyük keyif aldığını ve projeye verilen destekten çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Projeyi  Gazetemiz aracılığıyla  kullanıcılarının gönderdiği kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kırtasiye malzemelerini  ihtiyaç sahiplerine  ulaştıracak.

Sadece uzak köy okullarındaki çocuklara değil, ihtiyaç sahibi olan her aileye yardım ulaştırma çabası ona mutluluk olarak geri dönüyor. Uzak köy okullarına sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardımlarını ulaştıracağız. Gazetemiz sadece aracı olacak. nerede bir ihtiyaç varsa, yardım severlere oranın adresini verecek, yardımlar kargoyla direk o adrese gidecek.


“üşüyen çocuklarımıza, sıcak bir dokunuş” projesinin nakit para talep ve kabul edilmediği bir sistem olduğunun altını çizemek isteriz.
Eğer siz de  köşede unutulan kıyafetleri, evinizde fazladan bulunan oyuncakları,  kullanmadığınız kırtasiye malzemeleri, ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve paylaşmanın getirdiği mutluluğu yaşamak istiyorsanız  projeye dahil olabilirsiniz.. Teşekkürler..


24.01.2015
DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500